محل تبلیغات شما

                            تملق عبدالبهاء از حاکمان آمریکا


     نزدیک به دو هفته از قتل جورج فلوید مرد رنگین پوستآمریکائی آفریقائی تبار بدست پلیس این کشور می گذرد، مردم آمریکا اعم از مرد و زن،جوان و پیر، سیاه و سفید که از ظلم  و ستم، تبعیض، بیعدالتی و نژادپرستی حاکمان خود خسته شده اند، در خیابان های این کشور دست بهاعتراضات گسترده ای زده و از هیئت حاکمه خود رفتاری توأم با عدالت و برابری، عدمتبعیض و نژادپرستی نسبت به همه شهروندان خصوصاً رنگین پوستان را طالب هستند. خواستهای که نه برای اولین بار، بلکه سال هاست مردم رنج کشیده و طبقه ضعیف و رنگین پوستاین کشور از دولت مردان خود می خواهند. درخواستی که با گذشت چند روز محدود بهآمریکا نشده بلکه قاره سبز را نیز دربر گرفته است.


     اما عبدالبهاء پیشوای دوم فرقه ضالّه بهائیت در سفری که بهآمریکا داشت و هشت ماه بطول انجامید، مبهوت مناظر زیبا، ساختمان های بلند، زرق وبرق مغازه ها و. شده بود، در کلیسای "موحدین" مونترال به تاریخ 10شهریور 1291 در سخنانی خطاب به مردم آمریکاچنین می گوید (کتاب خطابات عبدالبهاء، جلد 2، صفحه 231): من چون به آمریکا آمدم،می بینم مردمانش خیلی محترم، حکومت عادل و ملت در نهایت نجابت است. از خدا می خواهمکه این دولت عادله و ملت محترمه سبب شوند که اعلان صلح عمومی و وحدت عالم انسانیشود. اسباب الفت ملل شوند. چراغی روشن نمایند که عالم را روشنی بخشد. دولت و ملتآمریکا سبب شوند تا عالم انسانی راحت شود».


     وی همچنین در خطابه ای که در کلیسای "گریت متودیک"به تاریخ 22 اردیبهشت 1291 نموده، چنین می گوید (کتاب خطابات عبدالبهاء، جلد 2،صفحه 69): چون من به آمریکا آمدم، دیدم جمعی همه حامی صلح اند و اهالی در نهایتاستعداد و حکومت آمریکا در نهایت عدالت و مساوات بین بشر جاری است. لهذا من آرزویمچنان است که اول پرتو صلح از آمریکا بسایر جهات برافتد. اهالی آمریکا بهتر از عهدهبرآیند زیرا مثل سایرین نیستند. دولت و ملت آمریکا مسلم است که نه خیالمستعمراتی دارند، نه در فکر توسیع دائره مملکت هستند و نه درصدد حمله به سائر مللو ممالک».


     مجیز گوئی رهبر بهائیان از هیئت حاکمه آمریکا در حالی است که تنهادر نیمه دوم قرن بیستم میلادی حاکمان آمریکا در حدود ۱۰۰ کودتای نظامی و براندازی حکومت‌های مردمی را در دیگر کشورها طراحی ورهبری کرده است و ده‌ها بار بطور مستقیم دست به اشغال نظامی کشورهائی نظیر: هندوراس، نیکاراگوئه، هائیتی، جمهوری دومینیکن، پاناما،لبنان، لائوس، تایلند، گو، کامبوج، فیلیپین، ویتنام، افغانستان، عراق و. زدهو به دهها کشور دیگر نیز حمله نظامی کردند که حمله هوائی بمب افکن های آمریکا در دو شهر هیروشیماو ناکازاکی ژاپن در سال 1945 میلادی و کشته شدن 220 هزار نفر تنها یکی از دخالت هاینظامی این کشور استکباری می باشد.


     بعد ازجنگ جهانی دوم و با تأسیس سازمانملل متحد، سنگ بنای مداخله ی آمریکا در جهان نیز بنا نهاده شد. آمریکا با بدستآوردن حق وتو در این سازمان برتری و زمینه مداخله آشکار در امور جهانی و حملهنظامی به کشورها را ایجاد نمود. به گونه ای که هنری کسینجر، مشاور ت خارجی کاخ سفید درمصاحبه ای پیرامون حضور و مداخلات آمریکا در جهان از ابتدای قرن بیست و یک میگوید: وظیفه رهبری جهان از ایالات متحده آمریکا و ارزش های آن تفکیک ناپذیر است.


     مداخله آشکار آمریکا از طریق پیاده کردن نظامیان،تهدید و یا توسل به کودتای نظامی و اقدام به براندازی به منظور سرنگون کردن دولت‌هایملی و مردمی که حاضر نیستند به برنامه‌ها و خواسته‌های یکجانبه گرایانه دولتاستکباری آمریکا تن در دهند، از جمله روش‌هائی است که ایالات متحده آمریکا، در یکقرن اخیر و بویژه از اوائل دهه 50 میلادی جهت اجرا و پیشبرد منافع خود در کشورهایجهان و خصوصاً جهان سوم به کار برده است.


     به گفته کارشناسان مسائل ی، آمریکا از دخالت دردیگر کشورها دو هدف اصلی را دنبال می کند. اول، اعمال نفوذ ی و اقتصادی درکشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی با حمایت از رژیم های وابسته به آنها و یا کنترلمستقیم توسط افراد دست نشانده خود. و دوم، از آنجائی که آمریکا فرصت ها را در جهتبه مستعمره گرفتن کشورهای جهان سوم شرق و آفریقا از دست داده بود، همزمان با تلاشبرای تجزیه و تضعیف امپراتوری های اروپائی در پی ایجاد امپراتوری خود در قسمت غربیکره زمین است.


     خلاصه، با همهتعریفاتی که عبدالبهاء رهبر دوم فرقه ضالّه بهائیت از آمریکائی ها نمود و دولت آنکشور را دولت عادله نامید که نه خیال مستعمراتی دارد و نه درصدد حمله به کشورهای دیگراست، اما نُه سال قبل از ورود عبدالبهاء به خاک آمریکا یعنی در سال 1903 میلادی نیروی دریائی این کشور وارد هندوراس شد و آن کشوررا به اشغال خود در آورد. در سال 1904 میلادی ارتش آمریکا با عنوان حمایتاز منافع خود وارد جمهوری دومینیکن شد و آن را اشغال کرد. در سال 1907 میلادی ارتش آمریکا وارد نیکاراگوئه شد و این کشور را بهاشغال نظامی خود در آورد.


     در سال 1911 میلادی (1290 شمسی) تنها یک سال قبل ازسفر عبدالبهاء به آمریکا، ارتش این کشور به بهانه حفاظت از منافع خود بار دیگر هندوراسرا به اشغال نظامی خود در آورد. بین سال های 1912 تا 1933 میلادی ارتش آمریکا،نیکاراگوئه را در اشغال خود داشت و در جنگ های داخلی 20 ساله آن کشور نیز شرکتداشت. این ها تنها مواردی است که تا زمان ورود عبدالبهاء به خاک آمریکاتحقق یافته و اشعالگری آمریکا بر همگان روشن شده بود؛ اما رهبر بهائیان چشم خود رابر این واقعیت ها بسته به تملق گوئی از هیئت حاکمه آمریکا برخاست و دولت آن رادولت عادله نامید.


     بعد از بازگشت عبدالبهاء از آمریکا نیز اشغالنظامی و حملات آمریکائی ها به دیگر کشورها ادامه پیدا کرد که در زمان ما اشغالنظامی آمریکا در افغانستان، عراق و سوریه بر کسی پوشیده نیست. بنابراین با گذشت یکقرن از آن سخنان کذب و تملق گوئی منافقانه رهبر بهائیان، نه تنها دخالت و جنگ طلبی دولتمردانآمریکائی در دیگر کشورها کم نشده، حتی ادعای دموکراسی و دفاع از حقوق بشر تمداران آمریکائی نیز بوئی از واقعیت پیدا نکرده است که حتی رنگین پوستانآمریکائی نیز در کشور خود امنیت نداشته و از کشته شدن توسط نیروهای نظامی و امنیتیخود در امان نیستند.


برای دیدن کتاب خطابات عبدالبهاء روی ادامه مطلب کلیک کنید.

علی محمد باب تروریست

ادعاهای بهاءالله - 38

دروغگوئی علی محمد باب

آمریکا ,کشور ,نظامی ,  ,دولت ,     ,    ,این کشور ,آمریکا در ,است که ,خود در ,دولت عادله نامید ,هیئت حاکمه آمریکا ,کتاب خطابات عبدالبهاء، ,فرقه ضالّه بهائیت

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

petsnextridgce trodcacoplue یادداشت های شخصی جهان فان سید حمیدرضا بازرگانی متین Warren's receptions stepebmedsand breezniboore سایت وبگردی